Wij onderscheiden ons door het feit dat we liever kijken naar wat mensen werkelijk doen dan wat ze zeggen dat ze doen. Als je op zo’n manier naar organisaties kijkt die zeggen dat mensen hun belangrijkste kapitaal zijn, valt er nog veel te winnen. Wij helpen organisaties bij het aantrekken  van talent dat écht het verschil maakt bij het realiseren van de zakelijke doelstellingen. De ambitie en het vermogen om dit snel en in één keer goed te doen leidt tot grote concurrentievoordelen in een wereld die op elk gebied steeds sneller verandert.

Hierbij is het maken van de juiste analyse essentieel. Omgeving, organisatie, afdeling, gewenst profiel en bijbehorende gedragscompetenties; het behoort tot ons vak. Wij vragen door en praten bij voorkeur met betrokkenen en zoeken de logische verdieping en het brede perspectief.

Niet in de laatste plaats omdat wij “op de stoel van de allerbeste kandidaten zitten en weten wat zij belangrijk vinden”. Wij bieden deze groep kandidaten, in het kader van hun loopbaanplanning, de positie die bij hen past. Of hen een beter aansluitende ‘overstap’ laten maken. In ieder geval: een vervolgstap, of je nu aan het begin van je loopbaan of aan de top staat. Steeds weer zijn het belangrijke beslissingen die we samen nemen.

Sectoren

Consumer Goods & Retail
Financial Services
Handel & Industrie
Professional Services

Functiegebieden

General Management
Finance
Marketing & Sales
Human Resources
Supply Chain & Operations
Strategy & Business Development
Technology