Kernactiviteit

Icebreaking Recruitment vindt en plaatst hoogopgeleide vakspecialisten. Professionals met de ambitie om zich persoonlijk en inhoudelijk te ontwikkelen. Icebreaking interim professionals zijn snel inzetbaar door heel Nederland. Ze hebben een hbo- of universitaire opleiding en minimaal drie jaar werkervaring binnen hun vakgebied.

Vakgebieden

Icebreaking Recruitment bemiddelt voor het bedrijfsleven, de overheid en non-profitorganisaties in een groot aantal vakgebieden.

Thema’s

Icebreaking Recruitment biedt diverse ‘specialised services’. Deze multidisciplinaire professionals zijn gespecialiseerd in actuele thema’s. Bijvoorbeeld nieuwe ontwikkelingen op specifieke markten, of veranderingen in wet- en regelgeving.

Werkvormen

Ervaren professionals kunnen via Icebreaking Recruitment op een aantal manieren worden ingeschakeld:

Locatie

Vanuit ons kantoor in Hilversum faciliteert Icebreaking Recruitment een (inter)nationaal netwerk van professionals in verschillende vakgebieden.

Dan komt er iemand binnen

Soms komt er iemand binnen die meteen indruk maakt. Niet alleen omdat hij of zij veel kennis en ervaring heeft, maar vooral omdat hij/ zij iets meer heeft. Iets wat te maken heeft met goed in zijn/ haar vel zitten. Met onbevangenheid. En zelfbewustzijn. Zo iemand komt van Icebreaking Recruitment.

Visie, kerncompetentie en kernbelofte

Mensen maken het verschil. Dat is de visie van Icebreaking Recruitment. Onze kerncompetentie is dan ook het werven van professionals met impact en het verder ontwikkelen van talenten door ervaring, opleiding en coaching. De essentie van Icebreaking Recruitment en de kernbelofte van onze organisatie is: professionals met impact.


Privacystatement