Let op! Phising-berichten uit naam van Icebreaking Recruitment komen steeds vaker voor

We hebben diverse meldingen ontvangen dat er uit naam van Icebreaking Recruitment phishing-berichten worden gestuurd via WhatsApp, Telegram en Facebook. Naast onze naam wordt ook ons logo gebruikt. Via buitenlandse telefoonnummers wordt zowel in het Nederlands als in het Engels mensen een baan aangeboden met het verzoek om meer informatie te ontvangen. Door een ander nummer wordt er vervolgens contact opgenomen om deze informatie daadwerkelijk op te halen. We willen benadrukken dat dit niet de werkwijze is van Icebreaking Recruitment.

Wat kan jij hiertegen doen?

Heb jij een soortgelijk bericht ontvangen? Meld dit bij één van onze vestigingen en deel geen persoonsgegevens of gevoelige informatie via WhatsApp, Telegram en/of Facebook. Blokkeer en rapporteer het betreffende telefoonnummer. Heb je toch persoonsgegevens en/of andere gevoelige informatie gedeeld? Doe dan aangifte bij de politie. Meer informatie hierover vind je op de website van de politie.